Kaitaan koulun kuvataidekilpailu 2016

Muuttuva Kaitaa

Veera Rasi

Veera Rasi

Susana Tuppurainen

Susana Tuppurainen

Daniela Prokki

Daniela Prokki

 

 

IKS järjesti alkuvuodesta yhteistyössä Kaitan koulun kanssa kuvataidekilpailun koulun painotetun kuvataideopetuksen 8-loukkalaisille. Aiheena oli ’Muuttuva Kaitaa” ja palkintoraatina toimivat IKS:n hallituksen kolme jäsentä. Kaksi parasta työtä palkittiin lahjakorteilla ja lisäksi huomioitiin yksi työ tunnustuspalkinnolla.

Tällä kertaa kuvat olivat maalattu akryyliväreillä kalvoille, joten ne näyttivät erilaisilta kuin perinteiselle paperille maalatut kuvat. Töiden laittaminen paremmuusjärjestykseen oli vaikeaa, kun työt olivat niin hyviä.

Palkintoraati päätti yksimielisesti palkita parhaana Veera Rasin hienoa ja iloista teoksen jossa Kaitaan perinteinen luontomaisema yhdistyy uuteen Iivisniemen kaupunkimaisemaan.

Toiselle sijalle raati valitsi Susana Tuppuraisen teoksen, jossa kaksi poikaa kiipeää puussa. Toisella pojista on päällään modernit vaatteet ja toisella 60-luvun tyyliset.

Lisäksi raati palkitsi tunnustuspalkinnolla Daniela Prokin hienon perinteisen huvilakuvauksen.

Onnittelemme palkinnon saajia ja kiitämme muita osallistujia. Näyttely kaikista töistä tulee  Kaitaan koulun 50-vuotisjuhliin syksyllä 2016.